Kleinhuizen in een Villa aan Zee…… een groep enthousiastelingen tussen 50-60 jaar ontmoet elkaar digitaal voor het eerst in oktober 2020. Ondertussen blaast Corona over de wereld, en deze mensen kijken verder en durven samen dromen! Frank & Nicolien en Huta zijn al jaren aan elkaar verknocht en weten dat ze “dit” willen. Roos & Udo dromen al vanaf een periode in Zanzibar van een woongemeenschap waar het samen léven centraal staat. En zo komen ze via de digitale wereld van “Meta” met elkaar in contact, en zetten zij hun eerste gezamenlijke stappen op weg naar…………

27 oktober 2021: Stichting De Wereldbuur is een feit.

 

Er is getekend, en middels consent zijn we het eens over de inhoud van de akte, van onze visie, over ons voorlopige Programma van Eisen, over toetreden van aspirant-leden. Ja, die aspirant leden hebben De Wereldbuur inmiddels ook: een jonger koppel met 2 heerlijke kinderen: Adam & Janneke met Sara en Nassim. Een een jonge student: Imad! De kerngroep van 5 huishoudens is een mooie club aan het worden.
En, door onze eerste spannende officiële stap van het oprichten van een stichting, wordt het allemaal best “echt”……………..

Lees hier over onze organisatie structuur.